top of page
  • Obrázek autoraRadek Mohelník

Výsledky 7. KBTM v Petrovicích

Série krajských bodovacích turnajů se pomalu blíží ke konci a celkově již 7. turnaj této sezóny zavítal do Petrovic u Karviné. Oproti předchozím turnajům se účast tentokrát nevyšplhala přes hranici 100 zúčastněných hráčů. Toho mohlo využít celkově 8 našich hráčů, díky výrazně vylepšeného postavení v nasazovacím žebříčku pro tento turnaj. Hned dva z našich poprvé okusili jaké je to hrát v B divizi. A i přes svou první účast si vůbec nevedli špatně! Bart i David se probojovali to horní poloviny divize a v konečném pořadí jim patří 6. a 7. místo (celkové 22. a 23. místo), čímž si řekli o pravidelné nasazování do divize B.

Do divize B se jen těsně nevešel Marek Blejchař, jenž se mohl pokusit o postup do béčka pro příští turnaj. Svého dobrého nasazení však nedokázal využít a v konečném pořadí divize C skončil i tak na pěkném šestém místě. V céčku jsme pak měli i Majdu, pro níž to byla v této divizi premiéra. Ani Majda nás nezklamala a skončila na výborném osmém místě.


V divizi D jsme měli hned trojité zastoupení. Tomáš, Eliška a Ondra Halfar měli za úkol se pokud možno v této divizi udržet a to se všem nakonec povedlo. Tomáš skončil desátý, Ondra třináctý a Eliška čtrnáctá. V divizi E byl náš polední hráč. Mikuláš Kalvar si po celý turnaj vedl skvěle a na konci dne tak mohl oslavit úspěch v podobě postupu do divize D, jelikož se umístil na skvělém druhém místě.


Příští turnaj se odehraje 29. února v Bílovci.

25 zobrazení0 komentářů
bottom of page