top of page
  • Obrázek autoraRadek Mohelník

Pozvánka na pochod Borucin - Darkovice

Aktualizováno: 26. 5. 2022



Za Klub stolního tenisu Darkovice a za Sportovní klub Borucin, bychom Vás rádi pozvali na pochod z polského Borucina do našich Darkovic, který je součástí druhé fáze realizace projektu Společně nejen za stolem, o kterém jsme psali v předchozím článku.


Datum uskutečnění pochodu je stanoveno na 11.6. 2022. Pro všechny účastníky darkovické strany, bude v 7:30 připraven autobus, který nás všechny společně odveze do polského Borucina, ze kterého bude pochod začínat. Po příjezdu do Borucina proběhne společné setkání a seznámení se s našimi polskými partnery a následně v 8:30 bude zahájen pochod samotný. Trasa pochodu bude vedena po turistických trasách, které oběma stranám pomohou ještě lépe poznat tuto příhraniční oblast.


Během putování navštívíme několik vesnic. První z nich bude Chuchelná a hned po ní se vydáme do Bělé, která bude naší první významnou zastávkou. V Bělé si společně odpočineme a zrelaxujeme při návštěvě PRIESSNITZOVÝCH PŘÍRODNÍCH LÁZNÍ HORNÍCH A DOLNÍCH KONČETIN. Zároveň zde bude pro nás připraveno menší občerstvení pro naše další pokračování při cestě zpět do Darkovic. Poté bude cesta pokračovat přes vesnici Závada a poslední vesničkou, kterou navštívíme bude Vřesina. Poté už dorazíme do Darkovic, kde se po zbytek dne usadíme v areálu přírodního koupaliště "Na hrázi". Celková délka trasy se pohybuje okolo 16 km a svým profilem je vhodná jak pro děti, tak i pro dospělé. Strach, že vaše dítě cestu neujde mít opravdu nemusíte. Pro děti budou připraveny koloběžky, na kterých můžou zpáteční cestu absolvovat.


A co nás čeká na hrázi?


Na všechny účastníky pochodu bude hned po příchodu čekat slavnostní oběd. Na 3 nejmladší a 3 nejstarší účastníky pochodu budou čekat věcné ceny. Zkrátka nepřijdou ani ostatní. KAŽDÝ účastník pochodu od nás dostane malý dárek. Budete si moci vybrat mezi turistickým batohem, který jistě využijete na svých dalších cestách a nebo mezi profi Nordic walking holemi.


Krátce po obědě bude zahájen odpolední program. Od 15:00 proběhne turnaj v Ringu. A že nevíte co je Ringo? Nevadí! Však my vás to rádi naučíme. Ve zkratce se jedná o takovou přehazovanou přes síť s gumovým kroužkem. Jedná se tedy o rychlou, zábavnou a dynamickou hru, která je vhodná pro hráče všech věkových kategorií. Hráči budou v turnaji rozděleni podle věkových kategorií, ve kterých budou bojovat opět o krásné věcné ceny.


Večer bude pro všechny účastníky připravena slavnostní večeře. Po večeři proběhne ukončení tohoto společného dne a pro naše polské hosty bude připraven autobus zpět do Borucina. V průběhu celého odpoledne bude pro všechny k dispozici celý areál, jehož součástí je bazén, trampolína, prolézačky, kurty na beach volejbal a spoustu dalšího.


Věříme v co největší účast abychom společně mohli náležitě ukončit letošní pingpongovou sezónu.





127 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Výsledky 1. OBTM 2022/2023

První okresní bodovací turnaj mládeže nové sezóny přinesl oproti minulé sezóně zvýšenou účast. Turnaje se zúčastnilo 38 dětí ze 7 oddílů. Hráči byli rozdělení do 6 divizí. Vítězkou divize A se stala H

bottom of page